Autumn Academy

Okt 04
4. Oktober 2017 bis 7. Oktober 2017

The Autumn Academy is intended to introduce BSc and MSc students to the fast moving field of optical science including topics such as quantum information processing, metamaterials, nano-optics, photonic crystal fibres, nonlinear optics, imaging and sensing. Tutorials will be given by leading experts. Poster sessions, lab tours and evening discussions will complete the programme.

· 04/10/17 – 06/10/17 in Erlangen

· Who can attend: All interested students are encouraged to apply. The number of participants is limited to 25.

· Application deadline: July 24th, 2017

· How to apply: Students will be selected according to their qualifications. Please send a curriculum vitae and a copy of your High School diploma to application@mpl.mpg.de. University grades and a short statement of purpose would also be helpful (but not necessary).

· Travel and accommodation: Room and board are provided. We will try hard to provide support for travel costs.

· Programme coming soon

Contact:
Max Planck Institute for the Science of Light
Staudtstraße 2
D-91058 Erlangen, Germany

If you have any questions please contact: application@mpl.mpg.de